X kwadraat

Camping met prive sanitair

Geplaatst op

Hou je van kamperen, maar vind je het jammer dat je een deel van je alledaagse luxe moet opofferen? Bijvoorbeeld omdat je een douchegebouw moet delen en je het toilet niet dichtbij hebt? Denk dan eens aan een camping met privé sanitair, zoals Strand49 in Sint Maartenszee.

Kamperen in Sint Maartenszee

Deze camping in het noorden van Noord-Holland is niet zomaar een camping. Het is een camping met privé sanitair, heel veel luxe en ook glamping mogelijkheden. Eigenlijk kan iedereen hier kamperen, zelfs als je geen fan bent van ‘back to basic’. Je vindt er verschillende huisjes, van strandlodge tot bungalow, voor de écht luxe kampeerervaring. Wil je ‘gewoon’ kamperen? Dat kan natuurlijk ook. Iedere kampeerplek op deze camping beschikt over privé sanitair. Dat betekent dat er een huisje is naast je tent, caravan of camper, waar je een eigen douche en toilet hebt. Op die manier is het zeulen met een wc-rol onder je arm verleden tijd en hoef je ook niet meer te wachten tot je kan douchen. Behalve op je gezin dan misschien.

Familiecamping

Op deze camping met privé sanitair is het hele gezin welkom en is er voor iedereen genoeg te doen. Voor de kinderen, de ouders en ook de hond. Uiteraard is de hond aangelijnd op de camping zelf, maar bij de kampeerplek mag de trouwe viervoeter lekker losrennen. Bovendien ben je vanaf de camping binnen no time op het strand, waar de honden het hele jaar door welkom zijn. Tijdens het hoogseizoen aangelijnd, buiten het hoogseizoen mag de hond daar ook lekker spelen.

Ook aan de jongsten van het gezin is gedacht. Op de camping zijn voldoende speeltuintjes en speelmogelijkheden voor de kids. Zo kunnen de ouders lekker ontspannen bij de accommodatie en de kinderen spelen met leeftijdsgenootjes.

Ben je benieuwd naar deze camping? Neem dan eens een kijkje op de website. Als je vragen hebt, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de eigenaars.

Gerelateerde berichten

Teamcohesie waarborgen bij hybride werken

Hybride werken betekent dat werknemers geen volle dagen meer op het hoofdkantoor spenderen, maar veel vanuit huis werken. Je kunt hybride werken zien...

Lees meer

Over ons

Ontwerpen, bouwen en verbouwen. Je leest er meer over op onze site. Dus check snel de verschillende blogs.

Contactgegevens

Via info @ xkwadraat.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden