X kwadraat

Laat het aftellen beginnen met een mooie adventskalender

Geplaatst op

Kerstmis is een hele mooie tijd om samen te komen met je familie. Je kan samen de lekkerste gerechten eten en daarna gezellig bij de versierde kerstboom gaan zitten met wat warme chocolademelk. We zouden wel willen dat het het hele Kerstmis was. Helaas duurt Kerst maar een paar dagen, maar met een adventskalender kan je deze gezellige tijd een beetje uitrekken. Zo kan je langer genieten van de mooie wintermaanden die voor een prachtige kerst zullen zorgen. Wil je meer weten over adventskalenders? Lees dan snel verder!

Wat is een adventskalender?

Voor degenen die niet weten wat een adventskalender is, zullen dit nog even snel uitleggen. Het is een kalender van 24 dagen die aftelt tot de Eerste Kerstdag. Je begint dus op 1 december en eindigt op 24 december. De kalender wordt meestal gemaakt van een groot stuk karton met allerlei luikjes die je open kan maken. Elke dag heeft dus een klein vakje, waar de dag op staat zodat je precies weet welk luikje aan de beurt is. En in elk vakje zit een klein cadeautje. Het is de traditie om elke dag een vakje open te maken en te genieten van je verrassing. 

Verschillende soorten kalenders

Er bestaan ondertussen heel veel verschillende soorten adventskalenders. De traditionele kalender is gevuld met allerlei kleine chocolaatjes. Als je deze hebt, zal je dus lekker smullen in december. Er zijn ook kalenders voor kleine kinderen waar klein speelgoed in zit. Het kan ook dat in elk vakje een onderdeel zit, zodat je op het einde iets moois in elkaar kan zetten. Verder zijn er speciale kalenders voor mannen en vrouwen. Zo zijn er kalenders waar in elk luikje make-up, parfum of een sieraad zit. Er zijn ook kalenders waar zelfs gezichtsverzorging in zit.

Een stoere adventskalender voor mannen

Voor mannen zijn er ook kalenders waar wat eau de toilet in zit. Er zijn echter ook kalenders die net wat andere cadeaus hebben. Zo kan je kiezen uit een adventskalender die gevuld is met verschillende whiskey of bier. Ook zijn er kalenders met leuke sokken. Deze zijn natuurlijk perfect voor de knusse wintermaanden.

Gerelateerde berichten

Teamcohesie waarborgen bij hybride werken

Hybride werken betekent dat werknemers geen volle dagen meer op het hoofdkantoor spenderen, maar veel vanuit huis werken. Je kunt hybride werken zien...

Lees meer

Over ons

Ontwerpen, bouwen en verbouwen. Je leest er meer over op onze site. Dus check snel de verschillende blogs.

Contactgegevens

Via info @ xkwadraat.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden