X kwadraat

Zakelijke Tips

Vlukon

Vlukon is gespecialiseerd in wielen en banden voor industrieel en agrarisch gebruik. Kijk op de website van Vlukon voor meer info.

gebruikte pallets

gebruikte pallets

terrasoverkapping van glas

terrasoverkapping glas

tapijt laten reinigen

tapijt reiniging

marine phytoplankton

marine phytoplankton

Goedkoop matras

goedkope matrassen

Zonneboilers

zonneboiler kopen

Makelaar in Amsterdam

B&S Makelaars

Bliksembeveiliging

bliksembeveiliging

Vatenkantelaars

vatenkantelaar

Beursstands

Een beursstand huren kan al vanaf 899,- voor 3 weken via Beurswand!

Zonwering in ijmuiden

Bonlite zonweringen

Slotenmaker in Amsterdam West

slotenmaker amsterdam west

Partners van X-kwadraat

Wij bevelen graag Bureau De Wit aan voor de controle op en bestrijding van plaagdieren en het bewaken van de voedselveiligheid.

Mediation

Als u en uw partner in goed overleg uit elkaar willen gaan zonder dat daar advocaten aan te pas komen, is Mediation wellicht een geschikte oplossing. De onafhankelijke bemiddelaar zorgt ervoor dat jullie samen de benodigde afspraken maken, waarbij iedereen tevreden is.

Dubbel glas

Er zijn diverse voordelen voor het laten plaatsen van dubbel glas. Dit bevorderd de isolatie van uw woning, dus u verdient de investering ook weer terug! Kijk op deze website voor de kosten voor dubbel glas

Gevel schoonmaken

Het schoonmaken van je gevel kan erg lastig zijn, vooral op grote hoogte. High-clean.com levert telescoopborstels en telescoopstelen waarmee je de gevel en het dak zelfs eenvoudig kunt schoonmaken.

Beveilig objecten in aanbouw

Objecten in aanbouw zijn zonder beveiliging toegankelijk voor onbevoegden. Minimaliseer het risico op schade en zorg ervoor dat de objecten beveiligd zijn.

Rookschermen plaatsen

Met rookschermen zorg je voor een veiliger gebouw. Wij raden hiervoor de Brandschermfabriek aan.

Roldeuren en rolluiken

Wil je graag rolluiken of roldeuren laten plaatsen? Rolluikenfabriek lever rolluiken en roldeuren van topkwaliteit.

Huis kopen in Tirol

Ben je op zoek naar een appartement, vakantiehuis of huis in Tirol? Voor huizen in Tirol, neem een kijkje op de website van Romex Investment / Huis kopen Tirol.

Goedkoop sloten vervangen

Laat goedkoop je sloten vervangen door deze slotenmakers in Zaandam . Je kunt hierbij direct een advies aanvragen op gebied van inbraakbeveiliging.

Duurzaam omgaan met kantoormeubels

Als je een kantoor opnieuw gaat inrichten, dan kun je de huidige meubels natuurlijk weggooien. Maar je kunt ze ook verkopen aan een opkoper kantoormeubilair, zoals Desko. Op die manier krijgen meubels een tweede leven.

Handige bedrijfsdeuren plaatsen

Bedrijfsdeuren heb je in allerlei vormen en maten. Op Bedrijfsdeurenfabriek.nl vind je alles over overheaddeuren, schuifdeuren, snelloopdeuren en nog veel meer.

Kijk ook eens op branddeurenfabriek.nl voor alles over brandveilige deuren. Deze deuren zijn ideaal voor het volledig of snel en kort afsluiten van ruimtes.

Bouw- en winkelbeveiliging

Voorkom dat producten en bouwmaterialen gestolenworden. Dutch Crowd Security biedt bedrijfsbeveiliging in Almere en andere plekken van Nederland. Kijk op de website voor meer informatie.

Sloten voor kantoorpanden en thuis

Beveilig je kantoorpand of woning met kwalitatief goede sloten. NH Slotenmakers – slotenmaker Hoofddorp plaatst niet alleen goede sloten, maar ook alarmsystemen en inbraakbeveiliging. Kijk voor meer informatie op de website.

Duurzame productverpakking

Geef je als ondernemer ook veel om het milieu? Dan is eco-friendly packaging de ideale oplossing voor de verpakkingen van je producten.

Juridische hulp

Laat je op juridisch gebied goed adviseren door een advocaat. Bij Yuridis vind je voor ieder rechtsgebied de juiste specialist.

ERP definitie

AED kopen voor een voordelige prijs

Voordelig een AED kopen? Je vindt een voordelige AED bij Brandveilignl. Voorbereid zijn op zorgverlenen is het halve werk.

Rolsteigers binnen gebruiken

Heeft u een grote vide die regelmatig schoon gemaakt moet worden dan kunt u een rolsteiger kopen deze zal op de duur zichzelf terug betalen. Niet elke keer een schoonmaakbedrijf of schilderbedrijf inhuren om een rolsteiger mee te nemen. Maar gewoon zelf aan de slag!

Vastgoed laten beheren in Den Haag

Uw vastgoed kunt u eenvoudig laten beheren bij vastgoedbeheer den haag Specialisten in vastgoed zullen je van begin tot eind begeleiden.

Slechte koffie?

Laat je Senseo ontkalken en de kwaliteit van je koffie gaat vooruit!

Optimaliseren van je bedrijf

Optimaliseer je bedrijf, ga voor het hoogst haalbare. Met de lean Six Sigma green belt zorg je dat je ieder bedrijfsproces kunt verbeteren naar een soepel geheel.

Muren injecteren bij optrekkend vocht

Optrekkend vocht is een vervelende kwaal die in veel oudere woningen en kelders in Nederland voorkomt. De meest gangbare oplossing hiervoor is het injecteren van de muren. Hierdoor wordt jouw woning weer volledig beschermd tegen vocht van buitenaf en voorkom je het verder verspreiden van schade.

Interieuraccessoires

Interieuraccessoires koop je online op interieur-accessoires.nl.

Ontdek Enterprise Resource Planning

Enterprise Resource Planning, ook wel erp genoemd, kan bedrijfsprocessen drastisch verbeteren. In Nederland zijn er tientallen erp systemen beschikbaar. Kijk op de website van ERP vergelijken en ontdek de voordelen van erp zelf!

Gaan jullie scheiden of uit elkaar?

Bij een scheiding moeten er veel dingen geregeld worden. Zo moet er bijvoorbeeld worden bepaald wat er met jullie huis gaat gebeuren. Blijft er iemand wonen of verhuizen jullie allebei? De mediators van Bmiddl helpen met het maken van de benodigde afspraken.

Gsfglasherstel.nl

Neem een kijkje op Gsfglasherstel.nl en kijk wat we voor uw glasschade of interieurglas kunnen betekenen!

Gsfglasherstel.nl

Neem een kijkje op Gsfglasherstel.nl en kijk wat we voor uw glasschade of interieurglas kunnen betekenen!

Vacature docent wiskunde

Ben jij een ster in het uitleggen van wortels en kwadraten? Bekijk de vacature docent wiskunde bij Metafoor.

Stadstuinieren: tijdschrift voor jouw tuin

Op stadstuinieren.nl vind je praktische tips over het kweken van jouw groente, fruit en kruiden.

www.verzekering.nl

Om ervoor te zorgen dat je spullen goed verzekerd zijn in het geval van onvoorziene schade, kun je het beste een kijkje nemen op de website van verzekering.nl. Daar kun je verschillende soorten verzekeringen, zoals ook een inboedelverzekering vergelijken en afsluiten.

Tilhulpmiddelen

In de bouw is het tillen van je benodigdheden soms niet met mankracht te doen. Met tilhulpmiddelen kun je jouw rug ontzien en op een veilig manier tillen.

Keramisch parket als onderhoudsarme vervanger van houten vloer

Een houten vloer geeft je huis enorm veel sfeer door de vaak warme kleuren die het materiaal biedt. Hout vergt echter wel veel onderhoud en daar heeft niet iedereen zin in en tijd voor. Keramisch parket is de perfecte vervanger voor de houten vloer. Het ziet er vergelijkbaar uit, is onderhoudsarm en ook nog eens kras- en stootbestendig.

GoCleaning

Wij raden je van harte aan om de telescoopstelen van GoCleaning te gebruiken voor het eenvoudig schoonmaken van de ramen van je woning.

Plastic pallets

Plastic pallets staan voor kwaliteit, duurzaamheden en kosteneffectiviteit. Stapelen was nog nooit zo veilig en eenvoudig.

De perspectief lening

Via Leenattent is het mogelijk om bij BNP Paribas een perspectief lening aan te vragen. Dit is een persoonlijke lening. Lees op Leenattent.nl meer over dit type lening en wanneer u hiervoor in aanmerking kunt komen.

Muggen bestrijden

Voor muggen bestrijden zet je bij voorkeur de kennis van specialisten in. Een hor voor je raam kan al veel goed doen, maar het voorkomt muggenplagen niet. Bureau Plaagdierpreventie is een van die specialisten.

Hetronic radiografische ontvangers

Als u op zoek bent naar veilige en precieze bedieningsystemen voor zaken als mobiele kranen, kijk dan eens naar de radiografische ontvangers van Hetronic. In combinatie met radiografische zenders kunt u eenvoudig apparatuur op afstand besturen en zorgen voor een veiligere werkomgeving.

Reinigen van tapijt

Tapijt reinigen vergt de nodige kennis en materiaal. Laat je schoonmaakklus uitvoeren door Chemdry Spanjerberg en je bent verzekerd van een net tapijt zonder kleurverschillen.

Laat je apparatuur langer mee gaan

Laat iemand je smeer technisch onderhoud voor je doen als je dit zelf niet kan. Dit is cruciaal voor je apparaten.

Rapid prototyping

Voor het valideren van jouw productontwerp is het raadzaam om gebruik te maken van rapid prototyping . Hiermee kun je assemblagetesten uitvoeren en kun je jouw product bijvorbeeld nog bijschaven voordat je deze op de markt brengt.

Elektrische fiets

Een lening voor elektrische fiets kan je simpel afsluiten bij Leen Attent. Zo ben je morgen al weer op de weg, met de wind door je haren!

Letsel vergoeding

Bent u op zoek naar een vergoeding voor letsel dat u recent heeft oplopen? Kies voor een letselschade advocaat om u bij te staan.

Ridder Letselschade: Experts in Letselschadezaken

Ontdek hoe Ridder Letselschade.nl slachtoffers van letselschade bijstaat met professioneel advies en juridische ondersteuning.

Banden voor productieprocessen

Heb je transportbanden nodig om je productieprocessen te optimaliseren? Bekijk de maatwerk oplossingen die Bretech voor je verwezenlijkt.

Kokers laten produceren

Heb je kartonnen kokers nodig om producten te vervoeren? Bij Kokerfabriek.nl produceren we kokers in diverse formaten.

Over ons

Ontwerpen, bouwen en verbouwen. Je leest er meer over op onze site. Dus check snel de verschillende blogs.

Contactgegevens

Via info @ xkwadraat.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden