X kwadraat

Drie tips voor dé styling van jouw huis bij verkoop

Geplaatst op

Een huis verkopen is voor veel mensen één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in hun leven. Het is dus van belang dat je de verkoop van jouw huis optimaal regelt. IJsselstreek Makelaars helpt al jaren bij de verkoop van huizen met haar makelaar IJsselstein service en geeft klanten vaak advies als het aankomt op de styling van huizen die in de verkoop gaan. De juiste styling kan ervoor zorgen dat jouw huis namelijk veel sneller wordt verkocht. Bij veel mensen draait het uiteindelijk om ‘het juiste gevoel’ en de styling van het huis speelt hierbij een belangrijke rol. In deze blog krijg je een aantal tips zodat je jouw huis optimaal kunt stylen bij verkoop.

Houd de inrichting neutraal

Ieder mens heeft zijn of haar eigen smaak en daarom is het belangrijk om je huis zo neutraal mogelijk in te richten. Laat felle prints of persoonlijke spullen achterwege, zodat de potentiële kopers zich kunnen focussen op het huis en niet op de inrichting. Op deze wijze kunnen zij zich goed voorstellen wat de mogelijkheden van het huis zijn.

Zorg voor ruimte

Mensen die een huis kopen willen meestal een groter huis dan het huis waar ze vandaan komen. Het is dus van belang om ruimte te creëren, zodat de ruimte zo groot mogelijk lijkt. Je kunt dit bereiken door de belangrijkste meubels, zoals een bank en tafel, te laten staan en de rest zoveel mogelijk weg te laten. Creëer een centraal punt in de ruimte en benadruk dit punt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het accentueren van openslaande deuren richting de tuin. Zorg daarnaast voor brede looppaden, zodat de potentiële kopers gemakkelijk door het huis kunnen lopen.

Houd het schoon

Een simpele taak, maar IJsselstreek Makelaars ziet nog vaak gebeuren dat verkopers hier te weinig rekening mee houden. Ruim overbodige spullen op! Hoe minder spullen er liggen, hoe beter. Met name de keuken en badkamer zijn ruimtes waarvan het belangrijk is dat deze schoon zijn. Zorg er dus voor dat deze glimmen zoals nooit te voren.

Wil jij binnenkort je huis verkopen in de omgeving Utrecht? IJsselstreek Makelaars helpt u graag! Naast haar makelaardij IJsselstein service helpt zij ook met het verkopen van huizen in de regio Utrecht.

 

 

Gerelateerde berichten

Teamcohesie waarborgen bij hybride werken

Hybride werken betekent dat werknemers geen volle dagen meer op het hoofdkantoor spenderen, maar veel vanuit huis werken. Je kunt hybride werken zien...

Lees meer

Over ons

Ontwerpen, bouwen en verbouwen. Je leest er meer over op onze site. Dus check snel de verschillende blogs.

Contactgegevens

Via info @ xkwadraat.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden