X kwadraat

Tuinonderhoud Amersfoort

Geplaatst op

Op zoek naar iemand voor je tuinonderhoud in Amersfoort en omstreken? Denk dan aan Van Engelenhoven Bestrating. Een gecertificeerd hoveniersbedrijf met ervaren personeel. Zij kunnen ervoor zorgen dat je tuin er altijd netjes bijligt. En wie wil dat nou niet?

Tuinonderhoudscontracten

Bij Van Engelenhoven Bestrating kun je verschillende tuinonderhoudscontracten afsluiten. Op die manier ben je er altijd van verzekerd dat je tuin erbij ligt als een zonnetje. Voor tuinonderhoud in Amersfoort en omgeving kun je natuurlijk ook kiezen voor eenmalig onderhoud, maar met een tuinonderhoudscontract wordt er wekelijks, maandelijks, per kwartaal, per seizoen of per jaar onderhoud gepleegd aan je tuin. Je hebt er dan nooit meer omkijken naar. Bovendien weet het personeel dankzij hun jarenlange ervaring waar ze rekening mee moeten houden, nemen ze de juiste materialen mee en ruimen ze naderhand alles weer op. Je tuin wordt dus echt alleen de plek waar je hoeft te genieten en nooit meer de plek waar je moet werken.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Maar naast tuinderhoud kun je hier ook terecht voor tuinontwerp. Dus heb jij in je hoofd hoe je wil dat je tuin eruit komt te zien? Of heb je misschien nog wel geen idee? Deze ervaren hoveniers komen graag bij je langs om je te helpen met het ontwerp van de tuin. Veel mensen denken het ontwerp van de tuin zelf wel te kunnen en in sommige gevallen is dat ook zo. Maar de expertise van een professional is in veel gevallen een welkom advies. Want weet jij bijvoorbeeld waar je het beste bloemen en plantenneer kan zetten in verband met de zon? Of welke wel buiten kunnen blijven in de winter en hoe je ze dan het beste kan verzorgen? Maar heb je bijvoorbeeld ook nagedacht over verlichting en welke tegels je gebruikt? Er komt meer bij kijken dan je denkt. En als je je tuin gaat laten doen, kun je het maar beter goed doen.

Naast het ontwerpen van de tuin, kun je bij Van Engelenhoven Bestrating ook terecht voor de aanleg van de tuin. Eigenlijk leveren zij het gehele pakket; ontwerp, aanleg en tuinonderhoud. Benieuwd wat ze voor jou kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact op met deze ervaren hoveniers.

Gerelateerde berichten

Teamcohesie waarborgen bij hybride werken

Hybride werken betekent dat werknemers geen volle dagen meer op het hoofdkantoor spenderen, maar veel vanuit huis werken. Je kunt hybride werken zien...

Lees meer

Over ons

Ontwerpen, bouwen en verbouwen. Je leest er meer over op onze site. Dus check snel de verschillende blogs.

Contactgegevens

Via info @ xkwadraat.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden